Personerne bag

Heidi og Anja Maxmiling
Med mange års erfaring fra tv, magasiner, virksomheder og events – og kendte og ukendte mennesker – er vi vant til at realisere den enkeltes udseendemæssige potentiale fuldt ud med få midler. Efter en komplet styling og professionel fotosession i studiet opdager du, hvor godt du i virkeligheden ser ud og hvordan andre ser dig. Det er en meget positiv oplevelse, der booster dit selvværd og giver dig et rigtigt godt selvbillede.

Heidi Maxmiling
er uddannet pressefotograf og træningsvejleder. Til daglig deler hun kontor og atelier med 16 andre mediefolk i cphmedia – og er løbende på farten med opgaver i hele landet. For nylig afsluttede Heidi sin uddannelse som træningsvejleder som supplement til fotografarbejdet.
Heidis holdning: Som fotograf oplever jeg hver dag, hvordan vores udseende betyder mere og mere selv i dagligdagen, og hvordan vi desværre sjældent skønner på vores egenart og fordele. Mange af os har brug for en kærlig og hjælpende hånd, når det gælder at få motionen passet ind i hverdagen og få skabt gode vaner – og derved få lidt bedre sundhed og større tilfredshed med os selv. Denne læring har jeg kombineret med mine erfaringer som fotograf af kendte personer og af deltagere i tv-programmer – og har kreeret en makeover fotosession, der er tilgængelig for alle.

Læs mere om Heidi  på www.maxmiling.dk.<

 
Anja Maxmiling
er uddannet skrædder, frisør og make-up artist – og personlig træner. Siden 2001 har hun arbejdet som professionel freelance stylist/make-up artist og har skabt exceptionelt flotte resultater med styling af kendte, ukendte, supersmukke modeller og skønne almindelige kvinder til opgaver og reportager i fjernsyn, film, magasiner, fotosessions, stills, events og andre særlige lejligheder.Anja om make-up og styling: Min holdning er, at styling, hår og make-up skal virke forskønnende. Når jeg er færdig og du kigger dig i spejlet, kan du stadig genkende dig selv. Du er bare meget lækrere, end du har set dig selv før.
Tilbagemeldingerne fra mine kunder er, at der er en afslappet nede-på-jorden stemning, når de bliver stylet hos mig – det værdsætter de, og det gør jeg også, for mine kunder skal føle sig godt tilpas. Jeg giver meget gerne tips undervejs, så du kan genskabe resultatet selv på et senere tidspunkt.

Læs mere om Anja på www.hairandmakeup.dk

Der er lukket for kommentarer.