MakeYouOver Brunch Club, 18. september 2011


Det er med stor fornøjelse at holdet bag MakeYouOver nu igen kan invitere til Brunch Club. Denne gang har vi fundet den helt ideelle location til vores koncept, nemlig Charlottehaven på Østerbro. Charlottehaven er et eksklusivt hotel/konferencecenter/wellnesscenter, som vi er glade for og stolte af at have indledt et frugtbart samarbejde med.

Hvad er det nu Brunch Club er?

Brunch Club er et nyt koncept, som dybest set kombinerer det hyggelige med det praktiske og tilsætter det et strejf af eksklusivitet. Det er hyggeligt at gå i byen søndag formiddag og nyde en dejlig brunch. Det er praktisk at man samtidig kan blive inspireret af mennesker, som fortæller om produkter og aktiviteter, som man interesserer sig for. Og at det hele sker i eksklusive rammer sikrer at oplevelsen bliver siddende som et behageligt minde i lang tid efter.

Hvor og hvornår?

Sæt allerede nu kryds i kalenderen søndag d. 18.september kl 10.00.
Charlottehaven finder du på Hjørringgade 12C, 2100 København Ø.
Se også Charlottehavens hjemmeside her.

Program

Klokken 10.00 byder vi indenfor til en uovertruffen brunch – den bedste i byen, tør vi godt love. Når vore gæster har fundet sig godt til rette vil vore partnere akkompagnere maden med indslag om alt fra personlig træning over bodypainting til hudplejeprodukter og personlig stilrådgivning, for slet ikke at nævne modeshow og stand-up – og dertil kommer et par artige overraskelser samt konkurrencer om attraktive præmier. Dagen er tilrettelagt sådan at du har mulighed for at tale direkte med vore partnere og få fordelagtige Brunch Club tilbud.

Vi takker af ca. 13.30 – men du er mere end velkommen til at sætte dit eget præg på dagen med eksempelvis en dukkert i det flotte indendørs poolområde, eller et træningspas i det veludstyrede fitnesscenter.

Pris, tilmelding og betaling

Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 250,- på følgende bankkonto hos Nykredit:
Reg. nr: 5479 Kontonummer: 0008622806.
Vigtigt: Venligst angiv din email adresse som “mærke” på bankoverførelsen.

Efter betalingen vil du modtage en kvitteringen på den emailadresse du har angivet ved overførslen. Der er et begrænset antal pladser, så de tildeles efter først til mølle princippet.

Bemærk efter 12. september er tilmeldingen bindende, dvs. herefter kan beløbet ikke refunderes.

Hvis du vil tilmelde flere personer kan du blot indbetale et større beløb svarende til antallet af personer du vil tilmelde.

Såfremt alle pladser er booket, vil du naturligvis få refunderet det indbetalte beløb.

Eventuelle spørgsmål til arrangementet kan rettes til brunchclub@makeyouover.dk

Vi glæder os til at se dig!

Bedste hilsner,
MakeYouOver Teamet

Heidi Maxmiling

Om Heidi Maxmiling

Fotograf og Træningsvejleder Medstifter af MakeYouOver
Dette indlæg blev udgivet i Event, Nyhed og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.