MakeYouOver sponserer Fitnessdk konkurrence

MakeYouOver sponserer hovedpræmien i Fitnessdk’s Spinning Konkurrence i Sydhavnen.

MakeYouOver med fotosession for en dag i studiet i København
Søstrene Maxmiling arbejder med forskønnelse, ikke forandring. Vi realiserer dit udseendes potentiale fuldt ud – du kan stadig genkende dig selv – og du bliver så smuk som muligt med netop dine særlige kendetegn. Vi er vant til at arbejde med alle typer af mennesker – kendte som ukendte, og vi elsker at få alle til at føle sig meget godt tilpas i en helt afslappet stemning.

Forud for dagen har du og Anja talt sammen i telefonen om tøj, smykker og accessories, så du er forberedt til studiet.

Dagen starter med styling af hår. Du får inspiration til, hvad der klæder dit ansigt og din type særlig godt, og gode råd om, hvordan du opnår looket fremover. Derefter følger make-up stylingen – rådgivning om gode farver til din type, valg af egnede produkter, et lækkert look til dig, der lægges, samtidigt med, at du får forklaret tips og teknikker, så du kan opnå samme resultat i hverdagen.

Nu er du klar til en professionel fotosession, hvor Heidi får det bedste frem i dig, og Anja løbende retter til på tøj og ansigt, så du fremtræder perfekt. Du får skarpe portrætter med forskelligt udtryk. Du følger selv processen løbende og direkte på computeren, og er med til at vælge de billeder, der bedst viser din personlighed. I afgør sammen, hvad der skal være i farve og hvad der skal være sort/hvid, evt. begge dele.

Heidi efterbehandler billederne professionelt. Du kan frit anvende dem til karrierens dokumenter som CV’er og ansøgninger, på sociale medier og netværk eller ethvert andet sted, hvor du får lyst til at bruge dem.

Varighed: Ca. 2 timer.
Præmiens værdi: Kr. 4.000,-

Anja Maxmiling

Om Anja Maxmiling

Frisør, Makeup Artist og Personlig træner. Medstifter af MakeYouOver
Dette indlæg blev udgivet i Nyhed og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv en svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>